image3.pngimage7.pngimage2.pngimage5.pngimage4.pngimage1.pngimage6.png

Parcuri fotovoltaice

Centralele fotovoltaice sunt în acest moment una dintre cele mai rentabile şi sigure investiţii. Acest tip de investiţie este oportună şi din prisma faptului că România se bucură de un grad de radiaţie solară foarte bun pentru producţia de energie electrică. Evoluţia energiei fotovoltaice face ca cererea de instalaţii fotovoltaice să fie tot mai accesibilă atât pentru instituţii, companii, cât şi pentru persoane fizice.

Din 2012, am inclus cu succes în gama noastră de servicii montarea structurilor metalice și baterea stâlpilor metalici pentru acest tip de parcuri.

În momentul de faţă dispunem de 5 utilaje speciale pentru baterea stâlpilor metalici cu înălțimi de până la de 4,5 m, pentru înșurubarea ancorelor Kriner și a stâlpilor cu discuri elicoidale, ce pot fi folosite pe orice tip de teren indiferent de natură sau înclinația acestuia.

O parte dintre aceste utilaje sunt dotate cu sistem laser pentru verticalizarea automată a coloanei de batere precum și hidromotoare pentru înfiletare, înșurubare, făcut gropi la împrejmuiri sau pentru probele de extragere „pull out”.

Până în prezent am colaborat la realizarea a 23 de parcuri fotovoltaice de pe tot teritoriul României (Satu Mare, Bihor, Argeș, Buzău, Timiș, Hunedoara, Constanța, Tulcea, Giurgiu, Prahova, București, Cluj, Sălaj etc.). Parcurile au dimensiuni de la 2 ha până la 130 ha şi printre clienţii noştri se numără români, germani, cehi, spanioli, italieni, chinezi, coreeni, cu toţii mulţumiţi de rezultatul muncii noastre.