image1.pngimage5.pngimage2.pngimage3.pngimage7.pngimage4.pngimage6.png

Despre noi

Roger Utilaje a luat naştere în anul 2004, având ca domeniu de activitate principal serviciile de închiriere a utilajelor şi echipamentelor de construcţii, la care am adăugat, ulterior, activităţi precum construcţii civile și industriale,  servicii de transport şi vânzări de materiale de construcţii, iar în momentul de față ne axăm pe 3 direcții: parapeți metalici vânzare și mai ales montare, închirieri utilaje și parcuri fotovoltaice.

Dorinţa continuă de dezvoltare, însoţită de reuşitele în domeniul tehnic şi financiar, datorate calitatăţii serviciilor oferite, au propulsat, curând Roger Utilaje, în topul firmelor din domeniu.

Anul 2007, a însemnat pentru noi participarea ca subantreprenori la licitaţii, unde datorită logisticii de care dispunem şi personalului tehnic şi de specialitate pe care îl avem, am câştigat lucrări mari de investiţii forestiere şi hidrologice (corecţii de torenţi şi drumuri forestiere).

Anul 2008 a adus completarea activităţii, în domeniul infrastructurii rutiere cu lucrări de instalare parapeţi metalici rutieri zincați. Curând, datorită performanţelor tehnice, atât la lucrări interne cât şi din afara ţării, am devenit lideri naţionali pe acest domeniu.

În 2009, am obținut certificările ISO 14001:2004, ISO 9001:2008 şi OHSAS 18001:2007 prin organismul de certificare All Cert Systems, iar în 2012 am obținut recertificarea.

 

În anii ce au urmat am continuat să investim în extinderea parcului de utilaje, dar şi în cursuri de calificare şi specializare a personalului, lucruri pe care noi le considerăm esenţiale pentru calitatea lucrărilor contractate.

Azi Roger Utilaje se mândreşte cu un portofoliu important de lucrări, fiind lider național pe partea de montare parapeți metalici și lider local în ceea ce privește închirierea utilajelor.

m1 iso2007 iso2008